Servicii auxiliare

Intotdeauna cand ai de organizat un eveniment ti-ai dori sa gasesti totul intr-un singur loc. De la solutii legate de sonorizare, lumini, aranjamente si decoruri pana la candy bar si hostesse, locatii eveniment si altele.

Venim in sprijinul clientilor nostri cu o gama larga de servicii auxiliare prin parteneriate cu firme din toate categoriile de prestatori de servicii si producatori care pot oferii toata gama de produse si facilitati pentru buna desfasurare a evenimentului.

Astfel cu sprijinul nostru si prin consilierea pe care ti-o putem oferi, poti organiza mult mai usor si la tarife decente, fara sa pierzi prea mult timp cautand solutii pentru necesarul evenimentului dintr-un singur loc, printr-un singur contract tot ceea ce iti doresti pentru EVENIMENTUL TAU.

Pentru companii oferim servicii adaptate mediului de business – vezi detalii – prin parteneri cu istoric in domeniu in care activeaza si promtitudine in activitate. Solutii de branding si promovare, campanii de informare, pachete de servicii profesionale pentru conferinte si seminarii, etc.

Pentru Institutii Publice avem de asemenea o gama larga de servicii  – vezi detalii – pe care le punem la dispozitie in vederea unei bune organizari pentru diverse manifestari, sarbatori locale etc.

Asteptam solicitarile Dvs detaliate pentru a va putea pune la dispozitie o oferta completa si optimizata cerintelor transmise.

 

 

 

UA-154116217-1