Despre noi : Analizand cerintele si nevoile potentialilor clienti, am infiintat compania Eventeam Logistik, companie ce are ca activitate principala organizarea de evenimente (activitati suport pentru interpretare artistica ), fiind o companie ce pune la dispozitia clientului absolut tot ce este nevoie in materie de servicii evenimente. Utilzand aparatura performanta de ultima generatie si o echipa autorizata si experimentata , Eventeam Logistik va poate oferii dj, mc, trupa, solist/a, prezentator, sonorizare, scenotehnica si lumini, fum greu sau usor pentru concerte, targuri, expozitii, lansari de produse, nunti, botezuri, petreceri corporative, aniversari etc.
Atat angajatii Eventeam Logistik cat si colaboratorii nostrii sunt persone calificate cu experienta vasta pe piata de servicii evenimente, instruite sa manevreze cu succes aparatura de ultima generatie de care dispunem si datorita seriozitatii cu care am tratat fiecare eveniment in parte am reusit castigarea unei reputatii pozitive in domeniul evenimentelor si petrecerilor intr-o perioada relativ scurta.

Povestea Eventeam a inceput in urma cu 15 ani cand am dat start unei colaborari cu Partydul Kkissfm! In anul 2004 - 2005 am ajutat la organizarea unui numar de 84 de evenimente cu artisti de seama ai momentului ( 3 Sud Est, Connect-R , Alex Velea , Fly Project, etc) . 
A urmat o lunga colaborare cu compania Standard Vision unde ne-am implicat profund in organizarea turneului national Tuborg Green Party ( turneu ce a adus pentru prima data in Romania nume importante de artisti internationali ex. Dj - ul Olandez Armin van Buuren). In prezent detinem colaborari cu principalele companii din domeniul organizarii de evenimente (ex : Arena Event - organizatoare festivaluri precum Untold Neversea; Afterhills;) si suntem pregatiti sa lucram oricand cu acestia pentru realizarea unor evenimente unice in cadrul proiectelor dumneavoastra!
Prin colaborarile permantente  pe care le avem va putem oferii solutii complete pentru evenimentele dumneavoastra:
  • Ecrane Led diverse dimensiuni
  • Scena diverse dimensiuni
  • Videoproiectii
  • Spectacol Laser
  • Grila lumini, lumini ambientale, lumini arhitecturale
  • Sisteme sonorizare, DJ, MC
  • Trupa , solist , solista , prezentator, artisti consacrati cunoscuti la nivel national sau local, in functie de preferinte.
UA-154116217-1